The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First (Audiobook)

ISBN: B001OR747K

Category: Audiobooks

Tag: Database/SQL


Posted on 2019-09-04, by nokia241186.

Description


1b98ecc9e13adfd718ee5477d4ac5d2b.jpg

English | December 30, 2008 | Kbps | ISBN: B001OR747K | Duration: 6 h 23 m | 217 MB



Mark Hyman (Author, Narrator)

As America enters the aging age, The Ultra Mind Solution speaks directly to the massive generation of boomers who, for the first time, are encountering diminishing memory and focus, among other affects of life on earth and the human brain.

Like all of Dr. Hyman's work, this latest installment in the Ultra series teaches listeners how to use the body as well as how to heal the body, this time making lifestyle changes that will foster brain function, including memory, mood, and attention span as well as battle everything from brain fatigue to depression.

Like all of Dr. Hyman's titles, The Ultra Mind Solution includes the Seven Keys to Brain Health and a simples six week program that will cleanse, heal and strengthen the brain. Each section has a quiz for the listener to access the affect of each particular key on their brain function, provides a list of diagnostic tests for clinical treatments as well as a how to implement healing solutions from changes in nutrition to supplements, hormones, detoxification, and fighting brain "allergies."
DOWNLOAD
(Buy premium account for maximum speed and resuming ability)





Sponsored High Speed Downloads
9475 dl's @ 3679 KB/s
Download Now [Full Version]
6521 dl's @ 3328 KB/s
Download Link 1 - Fast Download
9294 dl's @ 2119 KB/s
Download Mirror - Direct Download



Search More...
The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First (Audiobook)

Search free ebooks in ebookee.com!


Links
Download this book

No active download links here?
Please check the description for download links if any or do a search to find alternative books.


Related Books

  1. Ebooks list page : 41291
  2. 2012-03-26The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First
  3. 2019-08-24The UltraMind Solution Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First - The Simple Way to Defea...
  4. 2019-01-23The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First
  5. 2017-10-16[PDF] The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First [Audiobook]
  6. 2013-11-09The UltraMind Solution - Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First [Repost]
  7. 2013-11-02The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First [Repost]
  8. 2012-06-02The UltraMind Solution. Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First
  9. 2012-05-24The UltraMind Solution. Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First by Hyman (Repost)
  10. 2010-06-11The UltraMind Solution. Fix Your Broken Brain by Healing Your Body
  11. 2010-06-10The UltraMind Solution. Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First by Hyman
  12. 2010-02-06The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First
  13. 2009-07-13The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First by Mark, M.D. Hyman [Audiobook]
  14. 2018-08-16The Sleep Solution Why Your Sleep is Broken and How to Fix It
  15. 2017-10-25The Sleep Solution Why Your Sleep is Broken and How to Fix It
  16. 2018-01-28[PDF] The UltraMind Solution DVD: The Simple Way to Defeat Depression, Overcome Anxiety, and Sharpen Your Mind by Mark Hyman M.D. (Public Television Program with Special Bonus Footage)
  17. 2019-02-07The HIIT Bible: Supercharge Your Body and Brain
  18. 2018-01-25[PDF] Broken But Unbowed: The Fight to Fix a Broken America
  19. 2017-12-26[PDF] Prevention's The Sugar Solution: Balance Your Blood Sugar Naturally to Beat Disease, Lose Weight, Gain Energy, and Feel Great
  20. 2017-12-09[PDF] America's Bitter Pill: Money, Politics, Back-Room Deals, and the Fight to Fix Our Broken Healthcare System

Comments

No comments for "The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First (Audiobook)".


    Add Your Comments
    1. Download links and password may be in the description section, read description carefully!
    2. Do a search to find mirrors if no download links or dead links.
    Back to Top